Plafondinbouwspot Olympia T233 5-lamps – Lampen24

De Plafondinbouwspot Olympia T233 5-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 3f148e03cf32 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafondinbouwspot Olympia T233 5-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafondinbouwspot Olympia T233 5-lamps van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Olympia T233 plafondinbouwarmatuur – vijflamp Deze functioneel georiënteerde plafondinbouwarmatuur Olympia T233 is onopvallend en bijna onzichtbaar. Het is volledig verzonken en geïnstalleerd in het plafond zonder enige zichtbare rand. Alleen de opening voor het lichtuitstralingsoppervlak blijft vrij. De armatuur is gemaakt van gips en kan samen met het plafond worden geschilderd nadat alles glad is gestuct. Uiteindelijk is het een onderdeel van het plafond dat alleen de aandacht vestigt op de lichtbundel. Dus als u op zoek bent naar ongecompliceerde oplossingen en niet wilt dat de verlichting aan het plafond in het oog springt, is deze inbouwversie de beste keuze.. Bestel de Plafondinbouwspot Olympia T233 5-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafondinbouwspot Olympia T233 5-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart