Plafond inbouwspot Lounge, vierkant, chroom – Lampen24

De Plafond inbouwspot Lounge, vierkant, chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Ideallux is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 638c0e6ee28a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafond inbouwspot Lounge, vierkant, chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafond inbouwspot Lounge, vierkant, chroom van  Ideallux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante plafondinbouwspots Lounge met draaibare kop De ingebouwde spot Lounge van metaal overtuigt door zijn functionaliteit en wordt geleverd in een eenvoudige vierkante vorm met afgeschermde hoeken. De centrale ronde kop, een GU10 lamp, is draaibaar, zodat met Lounge objecten optimaal kunnen worden geaccentueerd en accenten kunnen worden gelegd in moderne interieurs. De inbouwspot is ook geschikt voor basisverlichting.. Bestel de Plafond inbouwspot Lounge, vierkant, chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafond inbouwspot Lounge, vierkant, chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart