Plafond inbouwlamp Tatra van gips, hoekig – Lampen24

De Plafond inbouwlamp Tatra van gips, hoekig is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Trio Lighting is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 6f88c4878a12 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafond inbouwlamp Tatra van gips, hoekig bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafond inbouwlamp Tatra van gips, hoekig van  Trio Lighting is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte plafondinbouwlamp Tatra van gips Vierkant, praktisch, mooi: de armaturenfabrikant Trio heeft de trend van de vierkante ontwerpen herkend en heeft daarom de Tatra-inbouwarmatuur in gips uitgevoerd. Het is een elegant woonaccessoire in het wit voor moderne inrichtingsstijlen. De fraai gevormde armatuur is in het plafond geplaatst en geeft van daaruit een natuurlijk lichteffect aan de ruimte. De moderne lamp is zowel visueel als functioneel indrukwekkend: terwijl het gipsmateriaal hem bijzonder robuust en duurzaam maakt, maakt het vierkante lampdesign in het wit hem tot een stijlvolle blikvanger.. Bestel de Plafond inbouwlamp Tatra van gips, hoekig nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafond inbouwlamp Tatra van gips, hoekig – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart