Plafond inbouwlamp Leonida van gips – Lampen24

De Plafond inbouwlamp Leonida van gips is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0d2da52703c3 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafond inbouwlamp Leonida van gips bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafond inbouwlamp Leonida van gips van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Gipsen plafondlamp met spatelrand Dankzij de afwerking van het oppervlak en het geraffineerde design kan de Leonida plafondinbouwarmatuur gelijk met het plafond worden geplaatst, en dankzij de spatelrand kan de lamp worden opgevuld en geschilderd om in het plafond te passen. Vervelende snijkanten of uitstekende frames behoren tot het verleden. De ovale uitsparing voor het rooster heeft afgeschuinde randen, waardoor het effect van de armatuur en het plafond uit één stuk lijkt. De installatie van de armatuur is ongecompliceerd en is zowel geschikt als plafondarmatuur als voor inbouw in de wand.. Bestel de Plafond inbouwlamp Leonida van gips nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafond inbouwlamp Leonida van gips – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart