Plafond inbouwlamp Heraea 5-lamps – Lampen24

De Plafond inbouwlamp Heraea 5-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

159.90

SKU: 52365458c388 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafond inbouwlamp Heraea 5-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafond inbouwlamp Heraea 5-lamps van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vijf vierkanten, één taak – licht brengen in de duisternis De 5-brander-inbouwspots Heraea zijn volledig van gips gemaakt, met uitzondering van de GU10 stopcontacten. De lamphouders kunnen naar wens met verschillende soorten lampen worden uitgerust en kunnen, indien er een dimbare lamp wordt gebruikt, ook via een voorloop- of naloopdimmer worden gedimd. Dankzij de vorm en de samenstelling kan de inbouwarmatuur zo in het plafond worden geplaatst dat deze kan worden afgedekt en geschilderd. Het effect van de armatuur als onderdeel van het plafond wordt zo optimaal naar voren gebracht. De vierkanten die op verschillende afstanden van het plafond uitsteken en die de lampen in zich dragen, zorgen voor een bepaalde diepte en ruimtelijkheid. Dankzij de heldere vormen past het armatuur zeer goed in een moderne inrichting.. Bestel de Plafond inbouwlamp Heraea 5-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafond inbouwlamp Heraea 5-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart