Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit-chroom, 3 set – Lampen24

De Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit-chroom, 3 set is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

141.00

SKU: 3b91edb42c5b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit-chroom, 3 set bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit-chroom, 3 set van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

In een set van 3: ronde LED-spot Nova Plus – dimbaar en draaibaar De set van 3 bestaat uit ronde Nova Plus LED-inbouwspots waarvan de vast ingebouwde LED’s gericht kunnen worden afgesteld. Ze kunnen 30 graden worden gedraaid en stralen het warme witte licht in een hoek van 120 graden de kamer in. Flexibel gebruik is mogelijk in woon- en werkruimten, maar ook in badkamers en wellnessfaciliteiten, dankzij de IP65-bescherming. De spots hebben een eenvoudig ontwerp dat bij vele inrichtingsstijlen past en de ruimte sfeervol in een warm licht zet. De helderheid van Nova Plus kan worden gewijzigd met een externe fase-afsnijdingsdimmer. De montage in het plafond en de onderlinge verbinding van de drie spots is mogelijk zonder gereedschap dankzij de verbindingsdoos met snelklem en de bevestigingsveren.. Bestel de Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit-chroom, 3 set nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova Plus LED-spot rond wit-chroom, 3 set – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart