Paulmann LED paneel Aero dimtowarm hoekig wit 23cm – Lampen24

De Paulmann LED paneel Aero dimtowarm hoekig wit 23cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

64.90

SKU: e7fd32e1ec95 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED paneel Aero dimtowarm hoekig wit 23cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED paneel Aero dimtowarm hoekig wit 23cm van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante, omlijste LED-inbouwplaat Areo – drievoudige lichtkleurwisseling via wandschakelaar Dankzij de 3-Step Dim-to-Warm technologie is het mogelijk om de lichtkleur aan te passen en tegelijkertijd te dimmen zonder verdere hulpmiddelen met behulp van de bestaande wandschakelaar. Deze technologie maakt het inbouwpaneel bijzonder geschikt voor ruimtes die op verschillende manieren worden gebruikt. Hier kan de praktische werkplek goed worden gecombineerd met de woon- en ontspanningsruimte, want Areo maakt drie lichtmodi tegelijk mogelijk, zoals het functionele universele wit met 100 % helderheid, warm wit met 3.000 K en 50 % helderheid, en het gezellige warme wit met 2.000 K in 25 % helderheid. De vlakke inbouwarmatuur met een kunststof frame past bijna in zijn omgeving en ziet er ondanks zijn klassieke vorm ultramodern en chique uit. – geschikt voor verschillende inbouwdiameters door schuifbare veerklemmen aan de achterzijde – kan ook gebruikt worden voor vochtige ruimtes zoals badkamers, kelders, buitenruimtes. Bestel de Paulmann LED paneel Aero dimtowarm hoekig wit 23cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED paneel Aero dimtowarm hoekig wit 23cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart