Paulmann Calla zwenkbaar on/off Ø9cm 840 per 3 wit – Lampen24

De Paulmann Calla zwenkbaar on/off Ø9cm 840 per 3 wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

49.90

SKU: 66f80cd7dd38 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Calla zwenkbaar on/off Ø9cm 840 per 3 wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Calla zwenkbaar on/off Ø9cm 840 per 3 wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

set van 3 van de robuuste LED inbouwspot Calla De ronde inbouwspot Calla wordt geleverd in een verpakking van 3 en is ideaal voor de inrichting van het kantoor, de hal, de badkamer of zelfs carports. De basis van zijn veelzijdigheid is de resistente constructie, die het interieur zelf beschermt tegen waterstralen. De module met de universele witte LED’s, die 30° zwenkbaar is en een stralingshoek van 100° heeft, bevindt zich in het midden van een ronde plastic fitting. De matte afdekking zorgt voor een niet-verblindende verlichting. Calla kan in meerdere exemplaren aan elkaar worden gekoppeld via de bijbehorende aansluiting op het 230V-net.. Bestel de Paulmann Calla zwenkbaar on/off Ø9cm 840 per 3 wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Calla zwenkbaar on/off Ø9cm 840 per 3 wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart