Molto Luce Vibo R LED inbouwspot 4000K wit – Lampen24

De Molto Luce Vibo R LED inbouwspot 4000K wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Molto Luce is snel bij u thuis bezorgd.

219.90

SKU: cf30a1b5a140 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Molto Luce Vibo R LED inbouwspot 4000K wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Molto Luce Vibo R LED inbouwspot 4000K wit van  Molto Luce is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vibo R LED plafondinbouwspot met universeel wit licht De uiterlijke verschijning van de LED plafondinbouwspot Vibo R met zijn ronde vorm en behuizing van hoogwaardig aluminium is vormgegeven met een sobere elegantie. Hij is uitgerust met innovatieve LED’s die het licht rechtstreeks naar beneden uitstralen. De inbouwspot is ideaal voor het verlichten van kantoren of het thuiskantoor omdat het universele witte licht geconcentreerd werken bevordert en ondersteunt. Bovendien kan de LED-spot ook goed worden gebruikt voor gangverlichting – als lichtbron thuis of in een chic hotel. De inbouwspot kan namelijk zowel in particuliere als in openbare ruimten worden gebruikt, bijvoorbeeld als stijlvolle lichtbron in entreehallen, foyers of gangen in hotels en tentoonstellingsruimten in galeries en musea. – Bedieningsapparatuur niet inbegrepen – kan besteld worden via accessoires – Stralingshoek: 35 – Zwenkbereik: 30 – Draaibereik: 355° – Dikte plafond: max. 2,0 cm – Verblindingswaarde (UGR):. Bestel de Molto Luce Vibo R LED inbouwspot 4000K wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Molto Luce Vibo R LED inbouwspot 4000K wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart