Molto Luce Dark Night inbouw 4000K wit/zwart – Lampen24

De Molto Luce Dark Night inbouw 4000K wit/zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Molto Luce is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: 7d3b49c00be2 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Molto Luce Dark Night inbouw 4000K wit/zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Molto Luce Dark Night inbouw 4000K wit/zwart van  Molto Luce is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Stijlvolle LED-inbouwspot Dark Night Turn XS R – voor een royale verlichting met universeel wit licht. De Dark Night Turn XS R is een LED-plafondinbouwspot met een ronde behuizing van hoogwaardig aluminium. De lichtdispenser is even geschikt voor gebruik in privé-ruimten zoals de gang thuis of het kantoor aan huis als voor gebruik in de commerciële sector. De geïntegreerde LED’s zijn gelijkmatig verdeeld achter het verlichte oppervlak en stralen een universeel wit licht uit dat bijzonder bevorderlijk en ondersteunend is voor de concentratie tijdens het werk. Daardoor is de plafondinbouwspot bijzonder geschikt voor kantoren en werkruimten, maar hij kan ook worden gebruikt in inkomhallen, foyers of gangen van hotels en in tentoonstellingsruimten van galerijen en musea voor een royale verlichting. Geleverd zonder voorschakelapparatuur (verkrijgbaar via accessoires). – Stralingshoek: 40 – Zwenkbereik: 25 – Draaibereik: 355° – Verblindingswaarde (UGR):. Bestel de Molto Luce Dark Night inbouw 4000K wit/zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Molto Luce Dark Night inbouw 4000K wit/zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart