Lichtkleur kiesbaar – inbouwlamp Dynamic FQ68 – Lampen24

De Lichtkleur kiesbaar – inbouwlamp Dynamic FQ68 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 186ce57b147f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lichtkleur kiesbaar – inbouwlamp Dynamic FQ68 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lichtkleur kiesbaar – inbouwlamp Dynamic FQ68 van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante inbouwarmatuur Dynamic met frame De kunststof inbouwarmatuur is een eenvoudig element voor alle denkbare woonruimtes. In de slaapkamer blijkt de armatuur net zo effectief en functioneel te zijn als bij de entree. Het is niet bijzonder geschikt voor de badkamer, maar deze praktische verlichting kan in veel gebieden van een woning worden geplaatst. Het eenvoudige frame in mat chroom straalt alleen al een aantrekkelijk effect uit. In een satijnen look dempt een intern vierkant het vriendelijke LED-licht. Dit lijkt niet alleen gedimd, maar ook energiebesparend. Dankzij een 2,5 meter lange aansluitkabel kan het licht in veel woonruimtes waar het nodig is de juiste plaats krijgen. Het discrete effect belooft een vriendelijke verlichting voor een gezellige lichtsfeer. De lichtkleur is instelbaar van warm wit 2.700 Kelvin tot daglicht 5.000 Kelvin. De benodigde transformator en de Dynamic Controller met 4-wegs verdeler en de radiografische opbouwafstandsbediening zijn onder 4514282 en 4514283 afzonderlijk verkrijgbaar als toebehoren. Opmerking: Verzonken montage in 16 mm panelen, gebruik afstandhouders van minstens 50 mm voor de isolatie. – geen UV-component in het licht – afstand tussen de lichten: 45-70 cm. Bestel de Lichtkleur kiesbaar – inbouwlamp Dynamic FQ68 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lichtkleur kiesbaar – inbouwlamp Dynamic FQ68 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart