LED plafond inbouwlamp Ade T280 – 17,5 cm x 11 cm – Lampen24

De LED plafond inbouwlamp Ade T280 – 17,5 cm x 11 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

99.90

SKU: 53bc7a1ff87c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED plafond inbouwlamp Ade T280 – 17,5 cm x 11 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED plafond inbouwlamp Ade T280 – 17,5 cm x 11 cm van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-plafondinbouwarmatuur Ade – technisch licht in vorm gebracht De Ade LED-inbouwarmatuur is gemaakt van hoogwaardig gips en kan eenvoudig worden geïntegreerd in lichte plafonds. Het frame kan echter na installatie in elke gewenste kleur worden geverfd, wat de mogelijke toepassingen nog flexibeler maakt. Deze armatuur is vooral nuttig wanneer u de verlichting eenvoudig en onopvallend wilt maken. Als de focus moet liggen op het licht zelf en de te verlichten objecten en ruimtes, dan is Ade de juiste keuze. Vooral in combinatie met een aantal van zijn soorten kunt u een gelijkmatige verlichting bereiken. Als absolute allrounder heeft de inbouwarmatuur in veel ruimtes een goed figuur – of het nu in de keuken, de gang of de woonkamer is, hij vervult overal zijn functie zonder de aandacht op zich te vestigen. Het warm-witte licht zorgt voor een gezellige sfeer en omdat het kan worden geïnstalleerd, past het naadloos in het plafond. Er is al een voedingseenheid geïntegreerd.. Bestel de LED plafond inbouwlamp Ade T280 – 17,5 cm x 11 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED plafond inbouwlamp Ade T280 – 17,5 cm x 11 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart