LED inbouwspot Zenit met IP44, goud – Lampen24

De LED inbouwspot Zenit met IP44, goud is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Eco-Light is snel bij u thuis bezorgd.

34.90

SKU: e83be791649b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Zenit met IP44, goud bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Zenit met IP44, goud van  Eco-Light is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zenit – ronde LED inbouwspot in een gouden kleur De goudkleurige afwerking verleent de LED inbouwspot Zenit een edele look, zodat ze ook in een luxueuze sfeer kan worden gebruikt. De lampenkop kan in de behuizing 15° worden gedraaid, zodat de lichtrichting van het in een hoek van 120° uitstralende, universeel wit licht aan de ruimtelijke omstandigheden kan worden aangepast. De voor de aansluiting benodigde LED driver wordt meegeleverd.. Bestel de LED inbouwspot Zenit met IP44, goud nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Zenit met IP44, goud – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart