Led-inbouwspot Rico, dim to warm, geb. staal – Lampen24

De Led-inbouwspot Rico, dim to warm, geb. staal is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megaman is snel bij u thuis bezorgd.

29.90

SKU: 97e8b49c4824 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Led-inbouwspot Rico, dim to warm, geb. staal bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Led-inbouwspot Rico, dim to warm, geb. staal van  Megaman is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Rico – een Led-inbouwspot met veranderbare lichtkleur Door de dim to warm-technologie kan er voor een bijzonder sfeervolle verlichting worden gezorgd, omdat de lichtkleur bij het dimmen van het licht van warmwit (2.800 K) naar extra warmwit (1.800 K) verandert, zodat door deze dimcurve zoals bij gloeilampen een zeer gezellige verlichting wordt gewaarborgd. Voor de aansluiting van de led-inbouwspot op 230V, is een driver vereist. Geschikte drivers zijn te vinden in de accessoires en kunnen gelijk mee worden besteld. De led-inbouwspot Rico bestaat uit drukgegoten aluminium en de kop kan in de frame tot 30° worden gedraaid. Door het hybride uiterlijk ziet hij eruit als een halogeenspot. Door de standaard grootte van de boorgaten van 6,8 cm en zijn geringe inbouwdiepte van slechts 3 cm, kan de led-spot zonder problemen bestaande halogeenspots vervangen.. Bestel de Led-inbouwspot Rico, dim to warm, geb. staal nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Led-inbouwspot Rico, dim to warm, geb. staal – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart