LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 7W – Lampen24

De LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 7W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: c85d924565a7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 7W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 7W van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED inbouwlamp Kamilla met ronde rand en schroefloze aansluitklemmen Kamilla is een relatief eenvoudige LED inbouwlamp, die met de IP65 bescherming een speciale bescherming heeft tegen stof en vocht, en daarom zonder meer in de badkamer kan worden gebruikt. De ingebouwde LED’s genereren een hoge lichtstroom, zodat er helder licht met een laag stroomverbruik wordt geproduceerd. De stralingshoek is 60° en wordt er dus een iets vlakke verlichting gewaarborgd. De schroefloze aansluitklemmen maken de montage van inbouwlamp Kamilla makkelijker, omdat deze zonder gereedschap gemonteerd kan worden.. Bestel de LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 7W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 7W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart