LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 11W – Lampen24

De LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 11W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: d5b00b9f9a72 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 11W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 11W van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED inbouwspot Kamilla met witte rand en IP65 bescherming, schroefloze aansluitklemmen Kamilla is net als de meeste inbouwlampen een discrete lamp met een ingetogen look, waardoor de functie van het creëren van licht voorrang krijgt. De LED’s van de inbouwspot hebben een stralingshoek van 60°, zodat een meer vlak en minder punctueel licht ontstaat. De IP65 bescherming maakt Kamilla echter ideaal voor gebruik in badkamers en vochtige ruimtes, omdat de inbouwlamp goed tegen vuil en water is afgedicht. Dit maakt de lamp natuurlijk ook interessant voor de commerciële sector. Voor een snelle en zekere installatie zonder gereedschappen is er LED inbouwspot Kamilla, met een schroefloze aansluitklem.. Bestel de LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 11W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Kamilla, wit, IP65, 11W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart