LED inbouwspot Joki zilver 3000K hoekig 22cm – Lampen24

De LED inbouwspot Joki zilver 3000K hoekig 22cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 29ed8184ba42 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Joki zilver 3000K hoekig 22cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Joki zilver 3000K hoekig 22cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Helder verlichtende LED downlight Joki in hoekige vorm, IP44 bescherming Deze LED downlight kan goed voor de verlichting van badkamers en vochtige ruimtes worden gebruikt, omdat met IP44 voldoende bescherming tegen vocht en vuil wordt geboden. Bovendien overtuigt de downlight met LED verlichting met een hoge helderheid gekoppeld aan een relatief laag stroomverbruik, waardoor hij dus een combinatie heeft die volledig in het belang van modern denkende consumenten is. De hoekige basisvorm en het zilveren frame zijn kenmerkend voor een eenvoudige look, en zorgen ervoor dat de LED downlight op een zeer veelzijdige manier kan worden gebruikt zonder dat deze ergens misplaatst zal zijn.. Bestel de LED inbouwspot Joki zilver 3000K hoekig 22cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Joki zilver 3000K hoekig 22cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart