LED inbouwspot Joki wit 4.000K hoekig 22cm – Lampen24

De LED inbouwspot Joki wit 4.000K hoekig 22cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 5ee0b01e7bdb Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Joki wit 4.000K hoekig 22cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Joki wit 4.000K hoekig 22cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Hoekige LED downlight Joki met witte frame, IP44 Het bijzondere van Joki is in ieder geval dat de LED downlight IP44 bescherming heeft, zodat deze met name tegen vuil en water is beschermd. Door de universeel witte lichtkleur kan Joki ook geschikt zijn voor commercieel gebruik, en is de helderheid van de LED’s hoog, zonder dat u tegelijkertijd te hoeft vrezen voor een hoger energieverbruik. Met zijn eenvoudige look kan de LED downlight in vele stijlen worden geïntegreerd en ziet hij er bijzonder tijdloos uit.. Bestel de LED inbouwspot Joki wit 4.000K hoekig 22cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Joki wit 4.000K hoekig 22cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart