LED inbouwspot Joki wit 3000K hoekig 22cm – Lampen24

De LED inbouwspot Joki wit 3000K hoekig 22cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

14.90

SKU: 4d6ffd11cd0d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Joki wit 3000K hoekig 22cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Joki wit 3000K hoekig 22cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Grote, vierkante LED-downlight voor plafondinbouw, IP44 Deze LED-inbouwarmatuur is ontworpen voor gebruik in badkamers en vochtige ruimtes en heeft een goede energie-efficiëntie en een warmwitte lichtkleur die goed tot zijn recht komt in de hele woonruimte, maar ook heel geschikt is voor commercieel gebruik. Het vierkante frame van de downlight is wit en dus zowel qua vorm als qua kleur zeer tijdloos. De lichtopbrengst van de LED’s is buitengewoon hoog, zodat met één armatuur al een goede verlichting kan worden bereikt, die uiteraard kan worden versterkt als meerdere armaturen van deze serie in één ruimte worden geplaatst. Bestel de LED inbouwspot Joki wit 3000K hoekig 22cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Joki wit 3000K hoekig 22cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart