LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 24cm – Lampen24

De LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 24cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 68bd7a408236 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 24cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 24cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Grote vierkante LED-downlight voor plafondinbouw, IP44 Deze LED-inbouwarmatuur is ontworpen voor gebruik in badkamers en vochtige ruimten en heeft een goede energie-efficiëntie en een warmwitte lichtkleur, die in de hele woonruimte goed tot zijn recht komt, maar ook zeer geschikt is voor commercieel gebruik. Het vierkante frame van de downlight is in wit gehouden en dus zeer tijdloos, zowel qua vorm als qua kleur. De lichtsterkte van de LED’s is buitengewoon hoog, zodat u met één armatuur al een goede verlichting kunt bereiken, die uiteraard nog kan worden versterkt als u meerdere armaturen van deze serie in één ruimte plaatst.. Bestel de LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 24cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Joki wit 3.000K hoekig 24cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart