LED-inbouwspot Circle, dimbaar, 4,2W – Lampen24

De LED-inbouwspot Circle, dimbaar, 4,2W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Evotec is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 6525f7e01823 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED-inbouwspot Circle, dimbaar, 4,2W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED-inbouwspot Circle, dimbaar, 4,2W van  Evotec is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

De LED-inbouwspot Square met LED-lichtbronnen en een vermogen van 4,2 W Deze LED-inbouwspot maakt indruk met de krachtige LED-technologie, die een hoge energiebesparing en een lange levensduur combineert met goede verlichting. Deze verlichting kan bij de wooninrichting, maar ook als werkplekverlichting worden ingezet. Door de geringe inbouwdiepte van 1,2 cm en door de geringe warmteontwikkeling is ze ook geschikt voor vitrines. Het warm-witte licht (2700 K) geeft een lichtopbrengst van 60 Iumen per watt. Een reflector is al geïntegreerd.. Bestel de LED-inbouwspot Circle, dimbaar, 4,2W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED-inbouwspot Circle, dimbaar, 4,2W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart