LED inbouwlamp Sula, rond, IP66, Ø 21,5 cm – Lampen24

De LED inbouwlamp Sula, rond, IP66, Ø 21,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Naeve Leuchten is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: d99a9052e7c5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwlamp Sula, rond, IP66, Ø 21,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwlamp Sula, rond, IP66, Ø 21,5 cm van  Naeve Leuchten is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-inbouwarmatuur Sula – dankzij IP66 ook geschikt voor de badkamer, dimbaar De LED-inbouwarmatuur Sula kenmerkt zich door haar hoge beschermingsklasse. Met IP66 is hij stofdicht en bovendien beschermd tegen sterke waterstralen. De lamp is uitgerust met moderne LED’s die een universeel wit licht uitstralen. Dankzij een hoog lumengetal is een goede verlichting gewaarborgd. Indien gewenst kan de lichtintensiteit traploos worden aangepast met een dimmer. Deze lamp is ideaal voor de moderne badkamer. Dankzij het minimalistische ontwerp is het licht compatibel met vele interieurstijlen en kan het in bijna elke ruimte worden geïnstalleerd. Dimbaar via fase- en trailing-edge dimmer – dimmer niet inbegrepen.. Bestel de LED inbouwlamp Sula, rond, IP66, Ø 21,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwlamp Sula, rond, IP66, Ø 21,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart