LED inbouwlamp Metacrilato, 3.000 K – Lampen24

De LED inbouwlamp Metacrilato, 3.000 K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Mantra Iluminación is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: b0b002491237 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwlamp Metacrilato, 3.000 K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwlamp Metacrilato, 3.000 K van  Mantra Iluminación is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Beperkte Metacrilato LED-inbouwarmatuur – ook geschikt voor vochtige locaties De Metacrilato LED-inbouwarmatuur is randloos en integreert zich naadloos in het plafond. Hierdoor kan het zich aanpassen aan de meest uiteenlopende woonconcepten en zijn er ook geen grenzen aan de keuze van de ruimte. Dankzij IP54 kan de armatuur zelfs in vochtige ruimtes zoals een badkamer worden geplaatst. Dankzij het minimalistische ontwerp blijft het discreet op de achtergrond. Toch zorgen de krachtige LED’s voor een helder licht dat vooral in de badkamer zeer praktisch is. Met een stralingshoek van 120 graden wordt het licht gelijkmatig verdeeld. Bovendien zorgt de satijnen diffuser ervoor dat het licht niet verblindt.. Bestel de LED inbouwlamp Metacrilato, 3.000 K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwlamp Metacrilato, 3.000 K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart