Inbouwlamp FR 68-LED, enkele lamp – Lampen24

De Inbouwlamp FR 68-LED, enkele lamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 330f1c22a317 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp FR 68-LED, enkele lamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp FR 68-LED, enkele lamp van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Groot inbouwarmatuur FR 68 zonder UV-component De royale diameter van 7,5 cm zorgt voor een heldere en vrij directe verlichting. Het witte plastic laat het licht comfortabel doorschijnen. De inbouwarmatuur produceert hier geen zichtbare lichtpunten, maar verlicht een ruimte in een gezellige warme witte kleurtoon met 3.000 K en 228 lumen. Het dimmen van het licht is in eerste instantie niet mogelijk. Het frame rond het witte glas is ontworpen in roestvrij staal. Het armatuur heeft een vlakke vorm.. Bestel de Inbouwlamp FR 68-LED, enkele lamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp FR 68-LED, enkele lamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart