Inbouwlamp FR 68-LED 5 per set warmwit – Lampen24

De Inbouwlamp FR 68-LED 5 per set warmwit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

219.90

SKU: 608e9cbd7730 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp FR 68-LED 5 per set warmwit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp FR 68-LED 5 per set warmwit van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

De universele inbouwarmatuur FR 68 LED – set van 5 Deze inbouwarmatuur in een set van 5 is een efficiënt inbouwapparaat voor de keuken en het woongedeelte thuis of voor uw eigen winkel. Indien gewenst kunt u deze sfeerverlichting ook gebruiken voor de gehele woonruimte. De inbouwspot is verkrijgbaar in een roestvrijstalen optiek en in de lichtkleur warm wit. Een gezellig licht op elk moment De set van 5 zet gezellige accenten. Het past zich ook aan elke stijl aan, of het nu gaat om een moderne of een landhuisstijl. Dankzij hun kleine buitendiameter passen de inbouwarmaturen perfect in de plafondconstructies en zijn ze bovendien gemakkelijk te reinigen. Indien gewenst kunt u de lamp verlengen met aansluitkabels en een verdeler. In dit geval moet een afstand van 45-70 cm tussen de lampen in acht worden genomen. Opmerking: Verzonken montage in 16 mm panelen, gebruik afstandhouders van minstens 50 mm voor de isolatie.. Bestel de Inbouwlamp FR 68-LED 5 per set warmwit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp FR 68-LED 5 per set warmwit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart