Inbouwlamp Comfort, rond, mat zwart – Lampen24

De Inbouwlamp Comfort, rond, mat zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Mantra Iluminación is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 839ed9df218f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp Comfort, rond, mat zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp Comfort, rond, mat zwart van  Mantra Iluminación is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwenkbare GU10-inbouwlamp Comfort De inbouwarmatuur Comfort presenteert zich als een functionele lichtbron. Het ontwerp is ingetogen en discreet. Dit betekent dat meerdere Comfort-armaturen in een grote ruimte kunnen worden geïnstalleerd zonder dat de ruimte er rommelig uitziet. In de ronde aluminium behuizing is een GU10 aansluiting ingebouwd. Deze is zwenkbaar, zodat zelfs de laatste hoek ideaal verlicht is.. Bestel de Inbouwlamp Comfort, rond, mat zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp Comfort, rond, mat zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart