Inbouwlamp Comfort, hoekig, aluminium – Lampen24

De Inbouwlamp Comfort, hoekig, aluminium is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Mantra Iluminación is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 1697e6a5e2fa Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp Comfort, hoekig, aluminium bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp Comfort, hoekig, aluminium van  Mantra Iluminación is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante inbouwarmatuur Comfort in aluminium De moderne inbouwarmatuur Comfort ligt dankzij de eenvoudige aluminium behuizing volledig in de lijn van de trend. De hoekverlichting wordt direct in het plafond geïnstalleerd en lijkt naadloos te integreren in de omgeving. Dit betekent dat er meerdere Comfort-armaturen kunnen worden geïnstalleerd zonder opdringerig te zijn en de ruimte in te nemen. De armatuur heeft een scharnierend element waarmee de oriëntatie van de lichtbron kan worden gevarieerd. Omdat de lichtbron iets naar achteren is geplaatst, is dit een praktische functie om elke hoek perfect te verlichten.. Bestel de Inbouwlamp Comfort, hoekig, aluminium nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp Comfort, hoekig, aluminium – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart