Inbouwlamp Básico, rond, aluminium – Lampen24

De Inbouwlamp Básico, rond, aluminium is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Mantra Iluminación is snel bij u thuis bezorgd.

9.90

SKU: 94f7b236008c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp Básico, rond, aluminium bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp Básico, rond, aluminium van  Mantra Iluminación is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zet prachtige lichtaccenten met de draai- en kantelbare inbouwarmatuur Básico Básico is een puristisch vormgegeven inbouwarmatuur die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. De armatuur kan in een moderne leefruimte worden gebruikt om punctuele lichtaccenten te plaatsen. Er kunnen ook meerdere armaturen samen worden gemonteerd om hele ruimtes te verlichten. Dankzij de draaibare GU10-aansluiting kan de richting van de lichtstraal individueel worden ingesteld, zodat geen enkele hoek onverlicht blijft. De ronde inbouwarmatuur lijkt op te gaan in elke omgeving en blijft altijd onopvallend op de achtergrond. Hierdoor blijft de focus liggen op de verlichte elementen.. Bestel de Inbouwlamp Básico, rond, aluminium nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp Básico, rond, aluminium – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart