Inbouwlamp Básico, hoekig – Lampen24

De Inbouwlamp Básico, hoekig is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Mantra Iluminación is snel bij u thuis bezorgd.

9.90

SKU: f283f861aead Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp Básico, hoekig bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp Básico, hoekig van  Mantra Iluminación is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Veelzijdige inbouwspot Básico in hoekige vorm Inbouwarmaturen zoals Básico zijn geschikt voor het accentueren van specifieke objecten dankzij hun precieze verlichting. Wanneer meerdere inbouwarmaturen bij elkaar worden geplaatst, kunnen ze ook een hele ruimte verlichten, waarbij ze geen donkere hoeken achterlaten. In het aluminium frame is een draaibare GU10-houder geïntegreerd. Hierdoor kan de lamp naar wens worden gepositioneerd. Dit brede scala aan toepassingsmogelijkheden wordt gecombineerd met een minimalistische vormgeving. Zo past Básico zich aan de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen aan en zijn er geen grenzen aan de keuze van de ruimte.. Bestel de Inbouwlamp Básico, hoekig nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp Básico, hoekig – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart