Ideallux Plafondinbouwlamp Jazz rond, GU10 3 per set nikkel – Lampen24

De Ideallux Plafondinbouwlamp Jazz rond, GU10 3 per set nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Ideallux is snel bij u thuis bezorgd.

10.66

SKU: 4121903717b8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ideallux Plafondinbouwlamp Jazz rond, GU10 3 per set nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ideallux Plafondinbouwlamp Jazz rond, GU10 3 per set nikkel van  Ideallux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde plafondinbouwspots Jazz voor gerichte verlichting in een set van 3 De Jazz inbouwspot is een eenvoudige, functionele en onopvallende plafondlamp met een ronde vorm en een inbouwverlichting, geleverd in een praktische set van drie. In combinatie met een lichtbron met een smalle lichtkegel is Jazz ideaal voor het accentueren van interieurhighlights of het plaatsen van lichtaccenten. Wordt gekozen voor een GU10 lamp met een brede stralingshoek, dan zorgt de inbouwspot voor een brede basisverlichting. Met name verschillende units zijn ideaal voor het verlichten van een gang of een lange kitchenette. Het ontwerp belooft een breed scala aan toepassingen en gezien het discrete ontwerp kan de inbouwspot eenvoudig worden geïntegreerd in tal van moderne inrichtingsconcepten.. Bestel de Ideallux Plafondinbouwlamp Jazz rond, GU10 3 per set nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ideallux Plafondinbouwlamp Jazz rond, GU10 3 per set nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart