Heldere led downlight Piet, 36W 3 lichtkleuren – Lampen24

De Heldere led downlight Piet, 36W 3 lichtkleuren is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

39.90

SKU: 06dc533dda4b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Heldere led downlight Piet, 36W 3 lichtkleuren bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Heldere led downlight Piet, 36W 3 lichtkleuren van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Grote led downlight Piet met een sterke helderheid en instelbare lichtkleur, IP44 Niet alleen als u de Piet gebruikt voor commerciële doeleinden, is het van belang dat deze led downlight is voorzien van IP44 beschermingsgraad voor gebruik in vochtige ruimtes. Ook in privé-gebruik is deze bescherming van voordeel als u deze lamp bijvoorbeeld in de badkamer wilt gebruiken. Deze grote en zeer heldere led downlight wordt gemonteerd met klemveren. Bij de installatie is het belangrijk dat het montagegat een diameter van ten minste 24 cm en ten hoogste 25,5 cm heeft. Bovendien bepaalt u bij de installatie ook de lichtkleur van de Piet. Voor dit doel zit aan de achterzijde van de behuizing een schakelaar waarmee u kunt kiezen uit de drie beschikbare lichtkleuren: – (3.000 Kelvin, 3.600 Lumen) – universeelwit (4.000 Kelvin, 3.750 Lumen) – daglicht (6.000 Kelvin, 3.880 Lumen). Bestel de Heldere led downlight Piet, 36W 3 lichtkleuren nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Heldere led downlight Piet, 36W 3 lichtkleuren – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart