Fraaie 12V-inbouwlamp alu-zwart – Lampen24

De Fraaie 12V-inbouwlamp alu-zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Deko-Light is snel bij u thuis bezorgd.

19.90

SKU: 4a7e45353301 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Fraaie 12V-inbouwlamp alu-zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Fraaie 12V-inbouwlamp alu-zwart van  Deko-Light is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Subtiele 12V-inbouwring in alu-zwart Deze plafondinbouwring is voor talrijke toepassingen geschikt en ziet er met haar aluminium-look fraai uit. Bijzonder mooi is de combinatie van zwart en aluminium, wat een sprekend contrast oplevert en van de spot een stijlvol lichtpunt maakt. U kunt de spot flexibel richten. Montage-instructie: ronde inbouwopening van 7,8 cm diameter en 6,5 cm inbouwdiepte. De stralingshoek is 35°.. Bestel de Fraaie 12V-inbouwlamp alu-zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Fraaie 12V-inbouwlamp alu-zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart