Flexible 230V-inbouwspot Milord – Lampen24

De Flexible 230V-inbouwspot Milord is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk KOLARZ is snel bij u thuis bezorgd.

289.90

SKU: de42545bc54d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Flexible 230V-inbouwspot Milord bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Flexible 230V-inbouwspot Milord van  KOLARZ is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante 230V-inbouwspot Milord in oud messing Deze inbouwspot uit de serie Milord van Kolarz is een klassieke variant van de inbouwspots. Hierbij draagt niet alleen het filigraan versierde metalen raamwerk bij, maar ook de zeer fraaie kleur in oud messing. De inbouwspot is bovendien een zeer flexibele lamp. Aan de kleine bol kun je de plafondspot flexibel richten en hierdoor is sprake van een doelgerichte verlichting met krachtig licht. Elegant, stijlvol en passend in diverse interieurs.. Bestel de Flexible 230V-inbouwspot Milord nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Flexible 230V-inbouwspot Milord – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart