EVN LQ230 LED wand inbouwlamp direct antraciet – Lampen24

De EVN LQ230 LED wand inbouwlamp direct antraciet is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EVN is snel bij u thuis bezorgd.

109.90

SKU: c8e09afaaef4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de EVN LQ230 LED wand inbouwlamp direct antraciet bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De EVN LQ230 LED wand inbouwlamp direct antraciet van  EVN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED inbouw wandarmatuur LQ230 – 1-lamps, directe verdeling Met deze moderne inbouwarmatuur voor de wand kunnen gangen, gangen en trappenhuizen zowel in de particuliere als in de commerciële sector worden voorzien van een optimale oriëntatieverlichting. Directe montage door middel van twee schroeven is mogelijk, maar ook montage op een diepe schakelkast. Het afdekraam is gemaakt van roestvrij staal en is magnetisch, waardoor het gemakkelijk te bevestigen is. De lichtverdeling is symmetrisch en diffuus door een vlakke, opalen kunststof afdekking aan de voorzijde. De IP44-beschermingsgraad wordt bereikt door middel van een ingebouwde afdichting aan de achterzijde. – Doorvoerbedrading mogelijk – Directe aansluiting op 230 V – kan ook worden gebruikt in de meubelbouw. Bestel de EVN LQ230 LED wand inbouwlamp direct antraciet nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: EVN LQ230 LED wand inbouwlamp direct antraciet – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart