Enkele lamp FQ 68-LED – Lampen24

De Enkele lamp FQ 68-LED is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: e02bb9bccb92 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Enkele lamp FQ 68-LED bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Enkele lamp FQ 68-LED van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Accenterend enkelvoudig armatuur FQ 68-LED in vierkante vorm Met zijn geaccentueerde hoekige vormgeving en hoekige frame verlicht deze armatuur met 228 lumen de ruimte. Het frame van de armatuur is gemaakt van robuuste kunststof en een wit lichtoppervlak. Een decoratieve look in roestvrij staal is effectief in de hele woonruimte. De individuele armatuur functioneert via een LED in de lichtkleur warm wit. De verlichting bevat geen UV-licht en creëert geen lichtpunten.. Bestel de Enkele lamp FQ 68-LED nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Enkele lamp FQ 68-LED – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart