ELC Jupiter LED inbouwspot, 3 per set in chroom – Lampen24

De ELC Jupiter LED inbouwspot, 3 per set in chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ELC is snel bij u thuis bezorgd.

19.90

SKU: b9ae1852aa50 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ELC Jupiter LED inbouwspot, 3 per set in chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ELC Jupiter LED inbouwspot, 3 per set in chroom van  ELC is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Praktische set van 3 – LED inbouwlamp Jupiter De kleine Jupiter inbouwlamp is uitgerust met warmwitte LEDs die voor betrouwbaar licht zorgen. Deze set is perfect geschikt voor inbouw in plafonds en biedt een ideale basisuitrusting voor woonkamers, gangen of zelfs slaapruimtes. De LED driver en de bijbehorende kabels zijn bij de levering inbegrepen. De hoogwaardige, moderne lichttechniek van de drie downlights is bijzonder energiebesparend en geeft elke ruimte een gezellige sfeer dankzij het aangename warmwitte licht.. Bestel de ELC Jupiter LED inbouwspot, 3 per set in chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ELC Jupiter LED inbouwspot, 3 per set in chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart