ELC Dakarra downlight set van 10, GU10 Ø8,3cm wit – Lampen24

De ELC Dakarra downlight set van 10, GU10 Ø8,3cm wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ELC is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 30a46a7fc011 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de ELC Dakarra downlight set van 10, GU10 Ø8,3cm wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De ELC Dakarra downlight set van 10, GU10 Ø8,3cm wit van  ELC is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte Dakarra-downlight in ronde vorm in een pakje van 10 stuks Deze prachtige inbouwarmatuur bekoort met een discrete uitstraling, die zich kenmerkt door een witte afwerking. De Dakarra-downlight heeft een eenvoudige, ronde vorm die bijna overal optisch kan worden geïntegreerd. Omdat de armatuur het licht direct naar beneden straalt, wordt de toeschouwer niet verblind en ontstaat er een modern en aangenaam lichtconcept in de ruimte. De levering omvat 10 Dakarra-inbouwarmaturen, die ook geschikt zijn voor het verlichten van grotere ruimtes.. Bestel de ELC Dakarra downlight set van 10, GU10 Ø8,3cm wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: ELC Dakarra downlight set van 10, GU10 Ø8,3cm wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart