BEGA LED inbouwlamp Accenta halfrond staal 315lm – Lampen24

De BEGA LED inbouwlamp Accenta halfrond staal 315lm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk BEGA is snel bij u thuis bezorgd.

179.90

SKU: f2c9bb5138cd Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de BEGA LED inbouwlamp Accenta halfrond staal 315lm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De BEGA LED inbouwlamp Accenta halfrond staal 315lm van  BEGA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Accenta LED inbouw wandarmatuur voor aangenaam oriëntatie licht De ronde Accenta LED inbouwarmatuur met halfronde lichtuitstraling is ideaal voor het verlichten van bijvoorbeeld trappen of gangen op beenhoogte. De hoogwaardige LED-technologie biedt niet alleen een hoge efficiëntie en een lange levensduur, maar ook een uitstekende kleurweergave. Ook het materiaal belooft hoge kwaliteit; zo is het frame, dat plat op de wand wordt gebouwd, gemaakt van gegoten zink en is de diffuser gemaakt van opaal veiligheidsglas. Een bijpassende spouwmuurkast is bij de levering inbegrepen. Accenta is afkomstig van de Duitse fabrikant BEGA, die hoge kwaliteitsnormen hanteert en duurzaam gebruik maakt van hulpbronnen. De onderneming beschikt over een eigen onderzoek- en ontwikkelingsafdeling en ook de LED-modules zijn eigen ontwikkelingen. BEGA armaturen schitteren door de combinatie van uitgekiende techniek en universeel combineerbare designs.. Bestel de BEGA LED inbouwlamp Accenta halfrond staal 315lm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: BEGA LED inbouwlamp Accenta halfrond staal 315lm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart