BEGA Accenta wandinbouw hoekig frame staal 315lm – Lampen24

De BEGA Accenta wandinbouw hoekig frame staal 315lm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk BEGA is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: ac4c1404ef4f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de BEGA Accenta wandinbouw hoekig frame staal 315lm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De BEGA Accenta wandinbouw hoekig frame staal 315lm van  BEGA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwarmatuur Accenta met vlak frame De kleine Accenta wandinbouwarmatuur zorgt voor een aangenaam oriëntatielicht en is daardoor ideaal voor extra veiligheid in gangen of trappenhuizen. Het vierkante ontwerp met frame heeft een moderne en eenvoudige uitstraling en kan op verschillende manieren worden gebruikt in zowel particuliere als openbare binnenruimtes. Het hoogwaardige design bestaande uit een behuizing van spuitgegoten zink, een witte veiligheidsglasafdekking en een metalen frame en de energiezuinige LED-technologie spreken voor kwaliteit en duurzaamheid. De installatie is snel en eenvoudig in ronde inbouwopeningen; hiervoor wordt al een spouwdoos meegeleverd. Het bedrijf BEGA, gevestigd in het Sauerland, richt zich op uitstekende kwaliteit en materialen. Dit blijkt ook uit de eigen ontwikkelings- en productiefaciliteiten, die een constante kwaliteitscontrole en progressieve verbeteringen mogelijk maken. Met bijna 70 jaar ervaring in de lichttechniek levert het bedrijf uitstekende, duurzame oplossingen op bijna alle gebieden van binnen- en buitenverlichting.. Bestel de BEGA Accenta wandinbouw hoekig frame staal 315lm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: BEGA Accenta wandinbouw hoekig frame staal 315lm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart