Astro Obscura Square LED inbouwlamp wit mat – Lampen24

De Astro Obscura Square LED inbouwlamp wit mat is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

159.90

SKU: 228808823347 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Obscura Square LED inbouwlamp wit mat bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Obscura Square LED inbouwlamp wit mat van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Allround talent: LED-plafondinbouwarmatuur Obscura Square met IP65-bescherming De Obscura Square LED-plafondinbouwarmatuur is door zijn IP65-beschermingsgraad beschermd tegen waterstralen en stof en is daarmee een ideale lichtbron in de badkamer. Obscura Square is gemaakt van metaal en is uitgerust met een krachtige en duurzame LED die warm wit licht uitstraalt. Idealiter kan deze serie armaturen in het plafond van een ruimte worden geïnstalleerd, zodat de inbouwarmaturen ook als sfeerverlichting kunnen dienen.. Bestel de Astro Obscura Square LED inbouwlamp wit mat nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Obscura Square LED inbouwlamp wit mat – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart