Arian – LED inbouwspot in wit, 11,3 cm 9W – Lampen24

De Arian – LED inbouwspot in wit, 11,3 cm 9W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 37ac196d47bc Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arian – LED inbouwspot in wit, 11,3 cm 9W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arian – LED inbouwspot in wit, 11,3 cm 9W van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED inbouwspot Arian voor het gebruik in vochtige ruimtes Met de IP44 bescherming is de LED inbouwspot een lichtobject dat uitstekend kan gebruikt worden in badkamers en andere vochtige ruimtes, omdat deze voldoende bescherming biedt tegen het binnendringen van vuil en water. Met de look van Arian kan men moeilijk iets verkeerds doen, want deze met de ronde vorm en het wit geschilderde oppervlak zo onopvallend dat de energiezuinige LED inbouwlamp bijna universeel gebruikt kan worden. Arian kan ook goed voor de commerciële sector gebruikt worden.. Bestel de Arian – LED inbouwspot in wit, 11,3 cm 9W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arian – LED inbouwspot in wit, 11,3 cm 9W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart