Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight, rond – Lampen24

De Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight, rond is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

14.90

SKU: 2358f29ad98c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight, rond bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight, rond van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-downlight Zuzanna met lichtkleurveranderingsfunctie, inbouwmontage De LED-downlight Zuzanna combineert een nonchalant, modern design met praktische functionaliteit en is geschikt voor inbouwmontage. Hij is geschikt voor gerichte accentverlichting van objecten in winkels, maar zorgt ook voor sfeerverlichting in privéruimten. Een DIP-schakelaar op de behuizing kan worden gebruikt om de lichtkleur van de LED’s aan te passen: – 3.000 K (950 lm) / 4.000 K (1200 lm) / 5.700 K (1800 lm). Met zijn compacte afmetingen en eenvoudige verschijning kan de LED-inbouwspot Zuzanna moeiteloos worden geïntegreerd in de rest van het meubilair. Hij is gemaakt van wit plastic, wat hem een glad karakter en een stijlvolle indruk geeft. – Inbouwdiameter: min. 6,5 cm, max. 20,5 cm. Bestel de Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight, rond nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight, rond – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart