Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight hoekig – Lampen24

De Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight hoekig is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: e7e579094e10 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight hoekig bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight hoekig van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Hoekige LED-downlight Zuzanna met lichtkleurveranderingsfunctie, voor inbouwmontage De Zuzanna LED downlight is gemaakt van wit kunststof en heeft een hoekig uiterlijk dat even modern als tijdloos is. Bovendien heeft hij een praktische functie voor kleurverandering, die vóór de installatie kan worden geregeld met een DIP-schakelaar op de behuizing: – 950 lm /1200 lm /1800 lm Met deze praktische functionaliteit en moderne uitstraling is de LED-downlight Zuzanna ideaal voor accentverlichting van objecten in winkels. Maar ook in privéruimtes slaat de LED-inbouwarmatuur met haar compacte afmetingen en moderne uitstraling een goed figuur. – Inbouwdiameter: min. 6,5 cm, max. 20,5 cm. Bestel de Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight hoekig nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Zuzanna LED inbouw-downlight hoekig – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart