Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, wit – Lampen24

De Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

59.90

SKU: 13179437d6da Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Hoekige inbouwarmatuur Yasna met discreet karakter van zandwit staal Als u op zoek bent naar een discrete en stijlvolle verlichting voor thuis of in de winkel, zult u niet teleurgesteld worden door de inbouwarmatuur Yasna. Hij is gemaakt van zandwit staal en heeft een hoekige vorm, die in het plafond verdwijnt. Binnenin de lampen bevinden zich twee fittingen, die kunnen worden bezet met GU10 ES111 lampen, die worden gekenmerkt door hun speciale diameter. Bovendien hebben de contactdozen een kantelfunctie, waardoor de lichtbronnen in verschillende richtingen kunnen worden gericht. Bovendien beschikt de Yasna-inbouwarmatuur over een WAGO-snelkoppeling, die schroefloze montage mogelijk maakt. Dit wordt gewaarborgd door een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme en geeft de armatuur een zekere mate van eenvoud.. Bestel de Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart