Arcchio Urdin LED inbouwspot hoekig IP65, 8,2W – Lampen24

De Arcchio Urdin LED inbouwspot hoekig IP65, 8,2W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 66e4109693e5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Urdin LED inbouwspot hoekig IP65, 8,2W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Urdin LED inbouwspot hoekig IP65, 8,2W van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbare LED inbouwspot Urdin van aluminium De witte en hoekige LED inbouwspot Urdin is gemaakt van robuust aluminium. Dankzij de IP65-beschermingsgraad is de spot na inbouw ook geschikt voor natte of buitenruimtes en kan hij dus worden gebruikt in badkamers en bijvoorbeeld aan afdaken buiten. De lichtstraal van de downlight schijnt in een aangenaam warmwit en wordt onder een hoek van 60° naar beneden uitgestraald. Zo is Urdin geschikt als inbouwspot waar gerichte bereiken of hoeken moeten worden verlicht. De dimbare Urdin-downlight kan ook worden gebruikt voor het verlichten van specifieke voorwerpen of goederen in de horeca of in de winkel, bijvoorbeeld in restaurants of winkels. – geschikt voor doorvoerbedrading. Bestel de Arcchio Urdin LED inbouwspot hoekig IP65, 8,2W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Urdin LED inbouwspot hoekig IP65, 8,2W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart