Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, wit – Lampen24

De Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

29.90

SKU: 5cb7a9e3d57b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Eenvoudige inbouwarmatuur Taneja van staal in zandwit met hoekige vorm De Taneja inbouwspot is ideaal voor accentverlichting in een woning, maar kan ook voor zakelijke doeleinden worden gebruikt. Het heeft een hoekig lamphuis en er kan een GU10 lamp in worden geplaatst. Het lichaam verdwijnt in het plafond en visueel zichtbaar blijven alleen de hoekige uitsnijding en de sokkel, die in twee richtingen flexibel kan worden gekanteld. Bovendien is de Taneja-inbouwarmatuur uitgerust met een WAGO-snelkoppelingsklem, die zorgt voor een hoogwaardige, schroefloze installatie, aangezien hij is voorzien van een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme. Het eenvoudige zandwitte ontwerp past goed in een grote verscheidenheid van interieurstijlen en is daarom perfect voor winkelverlichting of verlichting in een hotel. De inbouwspot vindt ook de perfecte plaats in privévertrekken.. Bestel de Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Taneja inbouwlamp, 1-lamp, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart