Arcchio Ricals LED downlight, dimbaar – Lampen24

De Arcchio Ricals LED downlight, dimbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: e24ac2810d82 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Ricals LED downlight, dimbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Ricals LED downlight, dimbaar van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbare LED downlight Ricals van aluminium De moderne LED inbouwlamp Ricals bestaat uit een ronde aluminium behuizing in een matwitte kleur en een zwenkbare kunststof-kap met hoogwaardige LED-technologie. Deze is niet alleen energiebesparend en warmwit, maar kan ook gemakkelijk worden gedimd, zodat de helderheid van de kleine downlight op elk moment aan individuele behoeften kan worden aangepast.. Bestel de Arcchio Ricals LED downlight, dimbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Ricals LED downlight, dimbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart