Arcchio Raku inbouwlamp rond, 6,5cm, wit – Lampen24

De Arcchio Raku inbouwlamp rond, 6,5cm, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 8afe9c01f73e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Raku inbouwlamp rond, 6,5cm, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Raku inbouwlamp rond, 6,5cm, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED-inbouwlamp Raku in moderne look De ronde LED-inbouwarmatuur Raku met aluminium frame presenteert zich als een veelzijdige lichtbron die individueel of in groepsverband kan worden gebruikt. Het is uitgerust met krachtige LED’s en een lens die een ideale lichtregeling biedt en tegelijkertijd het restlichtspectrum minimaliseert. Raku is dankzij de spatwaterdichte uitvoering geschikt voor gebruik in vochtige interieurs. – inbegrepen – met een speciale lens voor een optimale lichtregeling met een minimum aan restlicht – Stralingshoek: 30°. – Tolerantie van de kleurlocatie (aanvankelijke MacAdam): 2 – voor veermontage in plafonds met een maximale dikte van 2 cm. Bestel de Arcchio Raku inbouwlamp rond, 6,5cm, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Raku inbouwlamp rond, 6,5cm, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart