Arcchio Raku inbouwlamp hoekig, 9,3cm, wit – Lampen24

De Arcchio Raku inbouwlamp hoekig, 9,3cm, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

39.90

SKU: e4916caccf9a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Raku inbouwlamp hoekig, 9,3cm, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Raku inbouwlamp hoekig, 9,3cm, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante inbouwarmatuur Raku met LED-lichtbron De Raku LED-inbouwarmatuur overtuigt over de hele lijn: met zijn moderne design past hij visueel in vele inrichtingsvarianten, zowel in privé- als in openbare ruimtes. Raku is stofdicht en straalbestendig volgens beschermingsklasse IP65. De downlight kan dus ook in vochtige interieurs, zoals badkamers, zonder aarzeling worden gebruikt. – inbegrepen – met een speciale lens voor een optimale lichtregeling met een minimum aan restlicht – Stralingshoek: 30°. – Tolerantie van de kleurlocatie (aanvankelijke MacAdam): 2 – voor veermontage in plafonds met een maximale dikte van 2 cm. Bestel de Arcchio Raku inbouwlamp hoekig, 9,3cm, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Raku inbouwlamp hoekig, 9,3cm, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart