Arcchio Raku inbouwlamp gezwenkt, wit – Lampen24

De Arcchio Raku inbouwlamp gezwenkt, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 77947853bb89 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Raku inbouwlamp gezwenkt, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Raku inbouwlamp gezwenkt, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwenkbare LED-inbouwarmatuur Raku voor droge binnenruimtes Of het nu gaat om privé of openbaar – adequate binnenverlichting is in beide gebieden van groot belang. De ronde Raku-inbouw-LED-plafondlamp zorgt voor aangenaam zacht licht met een hoge feelgoodfactor – individueel als spot of in groepen van meerdere spots. Raku is uitgerust met een lichtbron die 20° kan worden gedraaid, zodat de lichtrichting van de downlight kan worden gevarieerd. – inbegrepen – Stralingshoek: 30°. – Tolerantie van de kleurlocatie (aanvankelijke MacAdam): 2 – voor veermontage in plafonds met een maximale dikte van 2 cm. Bestel de Arcchio Raku inbouwlamp gezwenkt, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Raku inbouwlamp gezwenkt, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart